Bruidsfotografie Huygens Hofwijck. Liesbeth & Ivo zijn getrouwd op een erg mooie locatie, namelijk de buitenplaats Huygens Hofwijck in Voorburg.
Vanwege corona en de beperkte ruimte in het kasteeltje was het een kleine en intieme plechtigheid, waarbij alleen de ouders en kinderen van het bruidspaar aanwezig waren.

 

Bruidsfotografie Huygens Hofwijck afbeelding

Huygens Hofwijck Voorburg

Huygens Hofwijck is een buitenhuis dat ontworpen is door Constantijn Huygens en architect Jacob van Kampen. In 1639 werd begonnen met de bouw en in 1642 werd Huygens Hofwijk feestelijk ingewijd.
Constantijn Huygens was een vooraanstaande Nederlandse wis-, natuur- en sterrenkundige, uitvinder en schrijver.
Hij wilde het buitenverblijf realiseren om zich er regelmatig rustig terug te kunnen trekken uit de (toen blijkbaar al) drukke stad.
In 1914 kwam het buitenhuis in bezit van de Vereniging Hofwijck en kwam er een museum in, dat gewijd is aan de geschiedenis van de familie Huygens.

Bruidsfotografie Huygens Hofwijck voor Liesbeth & Ivo

In en rond het Huygens Hofwijck heb ik erg mooie foto’s van Liesbeth & Ivo kunnen maken. Vanaf de aankomst van het bruidspaar in een oude 2CV ‘Eend’ tot en met de toast op het huwelijk onder het genot van een glaasje prosecco.
En tot slot hebben we ook nog een ‘statiefoto’ van Liesbeth & Ivo kunnen maken voor het Huygens Hofwijck. Dat was rennen tussen de hevige buien door!

Bruidsfotografie Huygens Hofwijck trouwauto Deux Chevaux afbeelding

Bruidsfotografie Huygens Hofwijck zwart-wit afbeelding

Slideshow foto’s Liesbeth & Ivo

Bekijk hieronder de slideshow van een aantal foto’s van het huwelijk van Liesbeth & Ivo in Huygens Hofwijck.

 

Wil je ook zulke trouwfoto’s?

Wil je ook zulke trouwfoto’s? Neem dan contact op, dan bespreken we alle wensen en mogelijkheden.
Check nu of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdag!

Naar het contactformulier

Reacties zijn gesloten.