Bruidsfotografie Strand Scheveningen. Gilda & Elmar trouwden op het strand voor de mooie Beachclub Indigo en vooraf hebben we foto’s gemaakt in Park Clingendael.
Het was prachtig weer die dag, 25 september was de laatste mooie dag van het jaar, dat was nog eens geluk hebben!

Bruidsfotografie Strand Scheveningen afbeelding

Scheveningen in plaats van Italië

Gilda & Elmar hadden eigenlijk in het zuiden van Italië willen trouwen, maar corona gooide helaas roet in het eten en de hele trouwerij moest vorig jaar worden gecanceld en opnieuw gepland en voorbereid.
Maar wat hebben zij een prachtlocatie gevonden voor hun huwelijk, namelijk Beachclub Indigo op het strand van Scheveningen.
Beachclub Indigo is een prachtig vormgegeven en gedecoreerde beachclub, met veel kleurrijke accenten en klassieke elementen, zoals antieke sofa’s en kussens.
Voordat de plechtigheid plaatsvond, hebben we foto’s gemaakt in Park Clingendael en met de mooie trouwauto, dat was een klassieke witte Rolls Royce.

Bruidsfotografie Clingendael Rolls Royce

Witte Rolls Royce trouwauto bruidsfotografie afbeelding

Bruidsfotografie Strand Scheveningen

Trouwen op het strand, het is een droom van veel bruidsparen. Het weer moet natuurlijk wel een beetje meewerken, maar al is het maar een beetje lekker weer, dan wordt een huwelijksvoltrekking op het strand een onvergetelijke gebeurtenis!
Langs de Nederlandse kust zijn enorm veel mooie strandtenten en een groot aantal daarvan is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en feesten.
Voor mij als fotograaf zijn er op het strand ook erg veel mooie opties voor de fotoshoot, dat is altijd weer genieten.

Trouwerij Strand Scheveningen afbeelding

Diashow foto’s Gilda & Elmar

Omdat ik had gezien, dat de foto’s ook prachtig uitkwamen in zwart-wit, heb ik een aantal highlights omgezet naar zwart-witbeelden. Hiermee heb ik een diashow op muziek gemaakt.

Wil je ook zulke trouwfoto’s en een video of diashow?

Wil je ook zulke trouwfoto’s? Neem dan contact op, dan bespreken we alle wensen en mogelijkheden.
Check nu of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdag!

Reacties zijn gesloten.