BeCreative Destination Workshop op Ibiza

Onlangs heb ik een BeCreative Destination Workshop gevolgd bij Arno de Bruijn, een van de bekendste fotografen ter wereld.
Arno is met name heel bekend geworden door zijn creatief licht- en flitsergebruik en hij is ambassadeur van veel grote merken in de fotografie, waaronder Magmod, Profoto en Sony.
De workshop vond plaats op Ibiza. Wat een prachtig eiland is dat, er zijn talloze mooie fotolocaties te vinden, zowel in de stad als op de mooie rotsachtige stranden en zandstranden.
Arno heeft ons enorm veel technieken geleerd om mooie destination wedding foto’s te kunnen maken, zowel met gebruikmaking van natuurlijk licht als licht van flitsers en gekleurde gels. Hij heeft ons geleerd dat je ongeacht de locatie en het licht altijd foto’s kunt maken met een hoog ‘wow’-gehalte.

Foto’s van Ibiza

Hier is een kleine selectie uit alle mooie foto’s die ik op Ibiza heb gemaakt.
Kyra op Ibiza foto 1

Ibiza Workshop foto 2

Workshop Ibiza foto 3

Destination Ibiza foto 4

Workshop Ibiza foto 5

Flash Shoot Ibiza foto 6

Ibiza foto 7

Hoe maak je zulke foto’s?

Kunst is om van een locatie waar je misschien niet gelijk aan een mooie foto denkt, door creatief gebruik te maken van bestaand/zonlicht, aangevuld met flitslicht, waarbij je soms gebruik kunt maken van gekleurde gels.
Dat zijn gekleurde kunststof plaatjes, die je voor de flitsers kunt plaatsen.
Daarnaast kun je ook nog andere lichtvormers gebruiken, zoals diffusers om het licht zachter te maken en gridjes (een soort honingraatjes) om het licht heel gericht op je model te krijgen.
Wil je hier meer over weten?
Neem dan even contact met me op.

Reacties zijn gesloten.