Drone fotografie en video is enorm gewild; ik kan zowel dronefoto’s als dronevideos voor je maken.
Met een drone kun je geweldige foto’s en video schieten. Vanuit het perspectief van een vogel, het is een ongekende ontwikkeling.
Of het voor een modecampagne is, een branding campagne of een bruiloft, ik maak de mooiste beelden voor je.

Wat voor drone heb ik?

Momenteel werk ik met de DJI Mavic 2 Pro. Dat is een zeer geavanceerde drone. Hij is bijvoorbeeld voorzien van objectdetectie, waardoor je niet zomaar tegen een boom of muur kunt botsen.
Maar de belangrijkste feature van de DJI Mavic 2 Pro is de geweldige camera die er onder hangt, dat is een camera van het gerenommeerde merk Hasselblad.
Deze camera is uitgerust met een grote sensor, waardoor je beelden in hoge resolutie kunt schieten met een enorm dynamisch bereik.
De DJI Mavic 2 Pro is vrij klein en je kunt de pootjes inklappen, dat is handig bij vervoer: de drone past helemaal in een klein tasje.
Ander pluspunt is dat deze drone niet zoveel geluid produceert als veel andere drones.

Hoe werkt mijn drone fotografie?

Allereerst is het belangrijk dat er duidelijkheid is betreffende de locatie van de vlucht.
Mag er gevlogen worden op die plek en zijn er mogelijk vergunningen nodig om de vlucht uit te voeren?
Als er ‘groen licht’ is op dat vlak, dan kan er een dag en tijd worden ingepland. Of een vlucht kan doorgaan, is verder sterk afhankelijk van het weer.
In geval van regen of een wind die sterker is dan 20km per uur, kan de vlucht geen doorgang vinden en moet er een nieuwe dag en tijd worden ingepland.
Inmiddels is er dan al een moodboard gemaakt met een overzicht van voorbeelden van de gewenste foto’s. Indien er voor alle partijen een duidelijk beeld is, wat voor shots er gemaakt moeten gaan worden, gaan we deze daadwerkelijk schieten. De opdrachtgever is er in het meest ideale geval zelf bij, zodat 1-op-1 geschakeld kan worden tijdens het maken van de dronefoto’s.
Na de shoot worden alle foto’s geplaatst op een online gallery (Shootproof). Hier kan de opdrachtgever de foto’s die hij wenst, uitzoeken.
De foto’s worden afhankelijk van de wens van de opdrachtgever, al dan niet bewerkt afgeleverd via Wetransfer.

Heb je interesse in mijn drone fotografie?

Neem dan contact met me op de contactpagina of bel me direct op 06-12436915.

Naar het contactformulier

Reacties zijn gesloten.